Seoul National University​

SNU Department of Physical Education

Varfor har sjalv ingen begarelse till uppsyn pojkvan langre?

Varfor har sjalv ingen begarelse till uppsyn pojkvan langre?

Att ni brakar och mar kasst bada tvenne fran det som sker

Det sjalv undrar over kanns pinsamt att pladdra med nagon om sa jag hoppas att ni kan hjalpa undertecknad med detta.

Jag ar donna och mitt problem ar att jag inte har nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat alltemellanat nar sjalv ar sjalv men aldrig nar uppsyn pojkvan finns i narheten. Uppsyn pojkvan inneha stadse varit galen i sex, men forut uppsyn andel inneha det aldrig kants i synnerhet relevant. Kanske beror det gallande att jag stadse haft tufft att atnjuta orgasm. Eller kan p-pillerna besta orsaken?

Jag tycker jattemycket ifall uppsyn kille. Inneha aldrig kant for nagon annan som jag kanner pro honom. Men jag kan ej slappna av nar vi inneha sex. Vi inneha nastan aldrig sex med varandra och de atnjuta ganger det hander sa ar det stadse eftersom sjalv kanner mig pressad till det. Jag vet att min kille hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat forut mig. Han brukade forr jamfora mig med sitt ex och jag brukar filosofera gallande det alltemellanat.

Vi har pratat med varanda flera ganger om att vi plikt vara lite pahittigare nar det galler sex. Att orka ta initiativ, utprova nya grejer och sa vidare. Men det blir liksom aldrig fran. Det stannar alltid bred pratet. Emellanat slutar det hittar Armeniska kvinnor hittills aven i brak och i att vi somnar gallande varenda blad ifall sangen istallet pro att alska med.

Sjalv vill ha ett sexliv. Det far inte fortga sa har. Men tillika ifall vi skulle ha sex oftare sa inneha sjalv aven fortsattningsvis mina problem kvar. Hur kan sjalv kannna sexlust och vad kan sjalv handla pro att atnjuta orgasm lattare? Amna sjalv skrida till en sexualradgivare eller?

Det ar mycket mojligt att dessutom detta paverkat din begarelse negativt

Fran det du skriver ar det tydigt att ert sexliv har blivit till ett problem som tar kungen er relation. Alldenstund att ni har pratat med varandra sa massa ganger utan att ni kommit framat sa antaga sjalv att det ar bra om ni sammanlagt tala med nagon kunnig, till foredome en kurator intill en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stad sa finns det antagligen en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att prata med nagon om detta. Tank da pa att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor hela dagarna och de kommer inte att forvanas over nagot som du tar upp med utslag. Kann dig saker med det.

Det ar svart att ge ett bra svar arme, alldenstund det inte gar stalla motfragor till dig. Nog kommer du ej att kanna upprepa dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan fundera vidare kring.

Till att ga av stapeln med ar det bra att komma ihag att sexlusten ej ar oupphorligen utan att den varierar under livet, utan att det behover existera nagon djupare skal till detta. Kanske ar man i en period i livet enar man har fullsatt upp med annat och ej hinner filosofera sa avsevart kungen sex. Kanske prioriterar man andra grejer istallet. Sexlusten kan ocksa paverkas negativt av stress eller fran vissa mediciner. I vissa fall tillika p-piller. Du kan be din barnmorska att ringa testa ett annat p-piller sa kan du i all fall utestanga detta. Men samt annat kan ha vikt. Till exempel sa kan en stark vilja ifall ett “bra sexliv” ha motsatt aterverkning. Man satter stor press gallande sig sjalv och tankarna far omkring i huvuder istallet for att enbart bidra sig han och komma sin lust. Du skriver aven att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i inledning av ert forhallande. Det kan kannas kravfyllt att mata din begarelse med nagot som din pojke beskriver som “superbra sexliv”.

댓글 달기